Количка

0

22 by Burdi Classic

22 by Burdi®Classic е неочаквано различна, нестандартна и запомняща се напитка, направена от селектирани качествени бели вина, естествено ароматизирани с екстракт от 22 ценни билки от Българските планини.

Богатите и многопластови вкусове и аромати превръщат 22 by Burdi®Classic в питие с многостранно приложение – свеж аперитив, отлична компания за разнообразна храна, напитка за вашия десерт или нестандартна съставка в коктейл.


Състав: Бяло вино, Екстракт от билки, натурален подсладител
Без изкуствени оцветители и овкусители
Без добавена захар - използва се натурален подсладител!

Сервира се добре охладено: 6-8 °C

КАК ДА ГО ПИЕМ

Като аператив
Подходящо охладени, напитките 22 by Burdi® могат да бъдат отлични аперитиви за всяко време на годината.
За перфектна освежаваща напитка в горещите летни дни и нощи, сложете няколко кубчета лед в чаша 22 by Burdi®Classic. Отличителните билкови аромати и естествена горчивина на питието не се губят дори при обилно разреждане.

Комбиниране с храна
22 by Burdi®Classic е отлична компания за зеленчуци, бели меса, ядки, меки сирена и кашкавали. Чудесно се съчетава и с разнообразни десерти.

В коктейл
Благодарение на комплексните си вкусове и аромати, 22 by Burdi® са многостранни напитки в миксологията. Те се използват с лекота както като модификатори, така и като бази в различни класически и модерни коктейли.
Особено успешно е съчетанието на 22 by Burdi®Classic с пенливи вина от рода на Prosecco, следвайки наложилата се напоследък тенденция на ниско-алкохолни коктейли. Classic е и отлична съставка във “fizz” и “sour” коктейли, допълвайки се прекрасно с джин, водка или бърбън.

Коктейли

22 by Burdi Red

22 ценни билки от Българските планини са хармонично вплетени в ароматно червено вино, за едно изненадващо различно и запомнящо се питие.

С многопластови вкусове и аромати, фина сладост и деликатна горчивина, то е чудесен аперитив, отлична компания за вашето ястие или нестандартна съставка в коктейл.


Състав: Червено вино, екстракт от билки, натурален подсладител
Без изкуствени оцветители и овкусители!
Без добавена захар – използва се натурален подсладител!

Сервира се леко охладено: 14-16 °C

КАК ДА ГО ПИЕМ

Като аператив
Независимо от сезона, чаша леко охладено 22 by Burdi®Red ще донесе уют и ароматна наслада за сетивата, по всяко време на деня.

Комбиниране с храна
Подходящи за 22 by Burdi®Red са зеленчуци, паста, бели меса и твърди сирена.

В коктейл
Очаквайте скоро…

Коктейли

Очаквайте скоро...

22 by Burdi Oaked

Очаквайте скоро...

Бурди ЕООД ул. Розариум №8 1616 София, България
+359 888 693 347
contact@22byburdi.com

Последвайте ни във:

22 by Burdi® | Copyright © 2020

Последайте ни във:

Бурди ЕООД ул. Розариум №8 1616 София, България

Последвайте ни във:


Mini Cart 0

Вашата количка е празна.